Αυγά και οι κίνδυνοι κατανάλωσής τους. Πως μπορούμε να τους αποφύγουμε
από τη συνεργάτιδα κτηνίατρο Ιωάννα Μ. Παπαδοπούλου
Είναι γνωστό ότι τα αυγά είναι από τα θρεπτικότερα τρόφιμα που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος στη διατροφή του, αποτελώντας μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Φημίζεται για την πολύ καλή πεπτικότητά του και όταν χρησιμοποιείται ως συστατικό σε άλλα τρόφιμα βελτιώνει τη θρεπτική τους αξία.
Περισσότερα: Αυγά και οι κίνδυνοι κατανάλωσής τους. Πως μπορούμε να τους αποφύγουμε