Τορτελίνια αλα κρεμ με καπνιστή γαλοπούλα (συνταγή για 2 άτομα)

tortelinia ala krem galopoula

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 πακέτο τορτελίνια με σπανάκι
  • 150 ml κρέμα γάλακτος light
  • 3 φέτες του τοστ γαλοπούλα καπνιστή
  • 3 κ.σ. κασέρι light
  • 2 κουτ. Γλυκού ελαιόλαδο
  • Αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και με μια κατσαρόλα σουρωτήρι τα μεταφέρουμε σε μικρό πυρίμαχο σκεύος. Περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Από πάνω ρίχνουμε την γαλοπούλα, που την έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια, να πάει σε όλα τα σημεία και τέλος πασπαλίζουμε και το κασέρι τριμμένο. Τέλος ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 0 C βάζουμε μέσα το πυρίμαχο σκεύος για 30 λεπτά περίπου ώσπου να ροδίσει η επιφάνεια του. (να λιώσει το κασέρι)
Καλή επιτυχία!

Διεύθυνση

Δαγκλή 8 - 5ος όροφος
Καβάλα
τ.κ. 654 03

Το διαιτολογικό γραφείο λειτουργεί καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

τηλέφωνο

2510 832606


κινητό

6946 196626


email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

βρείτε μας στο facebook

το κανάλι μας στο youtube

Copyright © 2021 Ειρήνη Μοδέστου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.