Πέννες με κόκκινη σάλτσα και μανιτάρια (συνταγή για 2 άτομα)

pennes kokkini saltsa manitaria

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 πακέτο πέννες
  • 250 ml σάλτσα ντομάτας
  • 150 ml μανιτάρια από κονσέρβα ή φρέσκα κομμένα σε φέτες
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 2 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις υποδείξεις της συσκευασίας τους. Όταν βράσουν τις ρίχνουμε στο σουρωτήρι, ξεπλένουμε την ίδια κατσαρόλα και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες να πάρει λίγο χρώμα, έπειτα ρίχνουμε και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε. Μετά από δύο λεπτά προσθέτουμε και την σάλτσα ντομάτας καθώς και το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις και κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε μέσα τις πέννες, ανακατεύουμε και είναι έτοιμες για σερβίρισμα.
Καλή επιτυχία!

Διεύθυνση

Δαγκλή 8 - 5ος όροφος
Καβάλα
τ.κ. 654 03

Το διαιτολογικό γραφείο λειτουργεί καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

τηλέφωνο

2510 832606


κινητό

6946 196626


email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

βρείτε μας στο facebook

το κανάλι μας στο youtube

Copyright © 2021 Ειρήνη Μοδέστου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.